Monday, December 28, 2009

Lady In Red Giveaway


Haha, seperti biasa. Menghampiri tahun 2010 ni, ada banyak masa nak joint contest, dan berharap ada la sedikit keberuntungan dalam menempuhi tahun baru. Jadi, nak joint la jugak contest ni. Thanks Afidah =D Serious, contest ni senang. Asalkan kamu berbaju merah, tak kesah apa sahaja acara, dah boleh joint contest. Kata Afidah jugak, ni adik dia dari UK yang akan bagi hadiah. Mereka nak berkahwin, tema kahwin dia nak warna merah. So, mungkin ni cara mereka nak dapatkan idea dan sekaligus memeriahkan upacara perkahwinan mereka nanti. alahai sweet =D


Btw, Ini die...

Syarat2..

1. Buat entry bertajuk Lady In Red Giveaway - Done =D

2. Buat entry Pasal Giveaway nie and upload gamba yg nk dipertandingkan. Cuma 1 gamba jer taw... - Done =D


-photo removed -

3. Be my Follower . nie wajib , senang kalau ade ape2 update .. and jgn lupa add me dalam bloglist anda -Done =D

4 . Letakkan banner kat entry ngan side bar berserta linknya sekali -Done =D

5. Jangan lupa Mention about the contest in your entry with links back to this entry -Done =D

Ok, muge2 kamu terima ;)

21 comments:

hans said...

gudluck
moga menang

faiq said...

ko masukla cntst bnyk2..aku doa ko mng..

sbb aku dh tlg doa...adiah share 50-50

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL Precious said...

gud luck lady in red.

kawie2020 said...

wow..lady in red... I love red.. I wish u win.. hehehehhehe.. walaupon ko budak bawah umor.. hahahahahha

firahadifa said...

ok.. da review.. good luck!

firahadifa said...

ok.. da review.. good luck!

firahadifa said...

ok.. da review.. good luck!

firahadifa said...

ok.. da review.. good luck!

balqissy said...

hans: terima kaseh =D

faiq: ko doakan aku tuh aku suke
yang part share tu. alahai~
haha

hidup berani ntuk gagal : terima kaseh in red jugak =D

kawie2020: terima kaseh. hahaha budak2 pon layak menang =P

mr.syazwan said...

90% harapan menang itu ada ni...

=)

Firol said...

MENANG TU...


AMCAM DAPAT TAK SMS PASAL KOMPLOT KITA NI...

Kuwe said...

merah mak merah.
merah kepala ikan takpa?

oranglidi said...

WAH!

ihsan_huhu said...

rajin plak korg berkontest2 nih

booksgila said...

whoa. course apa tu ek? :)

 IRIS  said...

Salams.

UTM?

my junior.

moga berjaya contest

encik ariff said...

slamat jd pmenang.
:P

balqissy said...

firahadifa: thanks X1000 =D

mr.syazwan: hehe =D ni yang rasa nk tidur sambil senyum haha

firol: thanks doakan.

p/s: orait, sms da berbalas. komplot tetap komplot ;)

kuwe: merah itu milik mak cik minah. pinjam sahaja tak apa. =P

oranglidi: wah!haw?

ihsan_huhu: bercontest sebab malas sebenarnye ;)

booksgila: mathematics =D haha tp, skang agak terkubur =(

irirs: erk? jadi, senior? waah~ *gembire*

encik ariff: sama-sama dari bakal pemenang. hahah =P

Adila said...

ooohhhh good luck :)

abe long said...

good luck lady in red...

moga anda bejaya seperti berjayanya anda memiliki segulung ijazah seperti gambo di atas...

tp

aku sokong kak ipar ku walopon ku tahu pic nya takkan menang punye.
wakakkakaka

abe long said...

kawie...: ari tu ko ckp ko suke biru.
nih tetibe je ko suke red lak...
ade makne nih