Sunday, December 20, 2009

Cool Thing

There are things that you could not own but being grateful to what you have is truly a great feeling

8 comments:

sue chan.com said...

bersyukur je la dgn ape yg ade..

fiD said...

setuju!!!!!

fiD said...

setuju!!!!!

sharamli said...

ya...

alhamdulillah

HEMY said...

kadang...being grateful is the way nak sedapkn ati when looking at others who have achieved better than us

Adila said...

@hemy: sgt btul lol

the thing is.. bkn ke kita patut do our very best utk dpt better things?
i mean.. be grateful je, tak berkembang kan?
it's like pasrah dgn how things are and never try to improve more

so the best thing is.. jgn be too grateful
accept things and never be satisfied by it :)

Sharif John said...

X faham...

balqissy said...

sue.chan: ye, bersyukur itu penting. =D

fid: terima kasih =D kamu buat saya bercita-cita nak jadi politician. haha =P

sharamli: mulakan dengan alif, ba, ta, baru sampai ke ya. =D

Hemy: hurm, mungkin juga. But, for myself, not really though. Itu macam kata2 seorang yang pernah tak dpt apa yang dia inginkan je.. ok, no offense, ya bro *peace*

adila: yups, berusaha. tapi, grateful kat sini bukan pasrah.Ini bersyukur. Pasrah apabila kita rasa usaha kita dah berakhir. Bersyukur apabila kita rasa usaha kita dah mencukupi, dan itu masa untuk menikmati rasa kesyukuran. btw, ini pendapat sendiri. =D

john: hurm, satu ayat yang bawa maksud, kan? ;)