Friday, December 25, 2009

Candid Photo Contest


Sempena berakhirnya tahun 2009 ni, saya nak joint banyak contest. Harap tahun 2010 mempunyai banyak peluang yang lebih baik.

So, contest kali ni telah di adakan oleh En. Halim .

Senang sahaja, just tampal satu pics candid. Jadi, ini gambar pilihan saya. =D

- photo remove-

Gambar ini dirakamkan oleh di Singapore. Nampak sangat happy, kan? Well~ ini rupa saya yang biasa. sekian. ehehe

15 comments:

Sharif John said...

Happy betol la tu

snh said...

my hotty

DrSam said...

memang candid (dan natural) gambar tu. cuma, ada pula kepala kat belakang tu...kacau daun betui :)

avid gunner said...

amenda happy sgt kat spore tuh?

faiq said...

avid...die happy sbb dpt duit...hahahaha

Farhana said...

Nampak.. Suweeetttt.. Heehee.. ;)

hans said...

ni candid ke memang dah ready ni?
hahaha
sweet juga pic nih

oranglidi said...

itu dia! cik nurul!

fndrocka said...

macam cool je wat muka camtu...betui ka candid

zizie ali said...

patutnya photographer yg masuk contest, bukan model. haha

meo peminat balqiss said...

gelak dgn penuh semangat...huhuhuhu :p

balqissy said...

shariff john: haha.. mmg happy sesangat macam lepas baru guna simcard happy. hehe =D

snh: owh, thanks *blush*

DrSAm: hehe tu sebab pics ni namanya candid ;)

avid gunner: hehe tu happy sbb ade org puji nmpak cntik try that topi haha

faiq: itu cerite lain. haha

farhana: haha... kalo ade org ckp ni gambar sedih gak, tak tau la.. :P

hans: ni candid ni... credit to yoe. pandai die capture best moment =D

oranglidi: hah? nurul? nama saya balqissy. haha

fndrocka: haha cool la plak. ni mmg candid, tp kalo muke biasa pon, mmg dah macam ni ;)

zizie ali: photographer xde blog. dah mintak kebenaran da ;)

meo: haha.. semangat itu penting wooo~

kawie2020 said...

hehehehehehe.. best plak tgk kamu hepi2 camnih.. hehehehehe.. aku turut tersenyum sama...

balqissy said...

jom senyum =D

Adila said...

weweeet sgt happy :D
mmg tersenyum tgk gambar org senyum :D