Sunday, October 11, 2009

Hadiah Dari Saya Untuk Kamu

Ha, sepanjang-panjang saya membaca blog orang lain ni, banyak pula saya tengok blogger yang buat contest dan bagi hadiah kepada readers mereka. Seronok, kan? ^.^

Alhamdulillah, saya pun dah cuba masuk contest diorang ni. Pernah menang dua kali. Dah dapat hadiah pun, terima kasih. Moga kamu di murahkan rezeki, ya... =)

Jadi, saya pun nak bagi hadiah juga kepada pembaca-pembaca blog saya. Tapi, saya tak pandai buat contest. (malas nak berfikir sebenarnya =P) Jadi, kebetulan 17hb Oktober ini, group kami ada buat lawatan ke Singapura lagi. Masih ada 6 tempat kosong.


So, saya nak bagi kepada sesiapa yang awal book. Saya nak sponsor semua, tak cukup duit =(, tapi saya sponsor sikit2, maksudnya saya bayar separuh, kamu bayar separuh. nak?

Standard price dia dari KL-Singapore-KL  Harga RM145. Kali ni, saya dah book semua yang 6 tempat tu.

2 tempat saya bagi kamu pergi free. (seorang blogger boleh cop 1 tempat shj)
:update ( 12/10/09)- dah di cop oleh orang lidi dan kuda kertas
2 tempat perlu bayar RM78.
:update(13/10/09---> 2.44 a.m) dah di book oleh ruhi_hayat dan basuhbaju.
2 tempat perlu bayar RM98.

Saya akan anggap kamu cop tempat tu melalui kedudukan komen, ya.
Jika kamu sudah ada passport, lebih elok. Jika tiada passport, nanti saya cuba untuk uruskan. Kita bertolak daripada Masjid Ar-Rahman, Universiti Malaya @ Seksyen 7, Shah Alam (mana yang lebih dekat dengan kamu) pada hari Jumaat (16 Oktober) pada jam 11 malam. Dijangka sampai di KL balik pada hari Ahad, jam 6pagi.

Siapa-siapa yang nak pergi, sila tinggalkan alamat email kamu beserta perkataan "Saya nak seat tu". Nanti, saya contact kamu direct. =)

Saya harap semua pembaca blog saya jadi seronok bila saya cuba nak hadiahkan kamu sesuatu. Nanti, kita boleh bercuti bersama-sama. Yippie-Yay-0o00!!! ^.^

Cara-cara komen yang akan di kira:
" Saya nak seat itu. email: contoh: (anime_travel@yahoo.com)"

38 comments:

CAHAYA said...

Wah bestnya!

Nak pegi tapi ada wedding yang 'must-go'. Huhu.

Selamat bercuti. ;)

13may said...

oh! kita pun ada urusan yg 'must go' pada hari tuh

misz benida said...

gila la cntest ko ni...
hbt2..
smgo dmurahkan rzeki.
*aku suke org xkdekut ni.

balqissy said...

cahaya n 13may: oh, sayangnya. xdpat nk bercuti dgn korang.

misz benida: erk? ni xnk cop tmpat free ke ni? btw, terima kasih doakan ^.^

all: tmpat free xde orang cop lagi ni. excited betul nak pergi bercuti ngn blogger. heheh ^.~

arryani said...

wah...

ada contest...

tapi, ssh nk g sebab akak kat JB nih...lgpun, akak ada 2 hero yg mmg tak leh tingal..

Pada yg lain2...

sila2....join contest nih...rugi besor wooo kalo tak pegi..

Uruchimaru @ kf said...

ala knp x buat awl thn emm =(

misz benida said...

aku nk pg..
tpi dh nk dkt fnal la wei..
tobat mak aku xksik..
xpela.
pe kte ko blikan ole2 kt aku...
hihi..

tehais said...

waaaa..nak ikuttt :P

fiD said...

bez betol la kamu nie..

Firol said...

huii...

oranglidi said...

trimas datang blog wa.. slamat berkenalan! hehe.

brape hari pegi weh? wa rase nak pegi jugak ni! cop satu free!

pasport takde mmg masalah wa. mcmne weh? lu try emel wa :

mihwar89@gmail.com

dan masalah wa satu lagi wa belum bace habis lagi entri2 lu. jd mcm segan la plak.. hadehh..

balqissy said...

arryani: ala, kak yan. hero dua orang tu dah ada passport lom? leh je nk pick up kat joho. nak x? *wink*

uruchimaru: akhir tahun kita try wat contest lain ke.. (kalau ada rezeki la), InsyaAllah

misz benida: erk? kuih ole2 tak tau ada jual kat singapore ke x....

teh ais: ni nk cop tmpat ke x ni? *kompius* sila tinggalkan email, ye cik..

fid: *blush* ni yang segan main puji2 ni *blush*

firol: gayat ke kamu?

oranglidi: sama2. selamat berkenalan ^.^
okeyh. ape2 hal, refer email, ya ^.^

oranglidi said...

ok2. roger! hehee.

oranglidi said...

wa ad tgk post lu yg g singapore tu. hehehe.

Kuda Kertas said...

nk g...nk g...bole x?? cop yang free!

emel aku:

blackcappuccino89@gmail.com..

kalo dpt, kbr2 kn ea..hehehe..

balqissy said...

orang lidi: yezza! saya akan bercuti ngan kamu ni =)

kuda kertas: okeyh. dah email. check email, ya kamu.

all: so, sekarang part seat free sume dah ada orang cop. tinggal lagi 4 seat yang qissy byarkan separuh sahaja. ada seiapa yang nak joint kami bercuti x ni? *wink*

StingRay said...

haha...x dapat pegi la qis.Dah ada program lain.

THANX A LOT! =)

Smoga murah rezeki.hahaha...gila la offer ko..mmg terbaik!

Jard The Great said...

salam balqissy... waaa.... ku teruja! tp 18hb ku sibuk dgn wat open house di umah aku.. uwaaaaaaaaa...... ;p

best of luck nways.. =)

hav fun!

anaklaut said...

selamat bercuti ke singapura..

tq singgah anaklaut

azzaliena suziantie feisal said...

wawa...best yeee...
nak ikuttt

~najihahfaizahazaman~ said...

oh teringin nak join. tapi masa x mengizinkan. =(
*keep goin1 bz olwez!*

Dari Jalan Kopi said...

celaka.
terliur nak pergi.
kahkahkah.

wiegreat a.k.a. zeq said...

perh.. bestnya... tpp duit dah nak kering dah... huhu....

balqissy said...

stingray: bz sungguh macam lebah (bee) terima kasih. silalah doa lagi ^.^

jard: aiyork! open house? mau jmput kami x ni? *wink*

anaklaut: namo ikut sekali kami bercutikah? :P

azzaliena: meh la. meh la. sila tinggalkan email address ya. senang nk bincang ^.^

najihah: oh? nmpaknya semua orang sudah ada plan, dan tidak mengajak saya? *merajuk*

dari jalan kopi: meh la. leh ajak makio sekali ;P

wiegreat: duit sudah kering lah boleh jalan2. kalau basah, mungkin tuan kedai susah mau terima ;)

ruhi_hayat said...

"Saya nak seat tu".
email: ruhihayat@gmail.com
seat yang free dh abis ek...
tapi tetap nak gi jgk....
teruja gila...
dapat gak tenangkan benak..
yang serabutnya tak henti2 gamaknya...

(tapi saya masih tak punya pasport)

ruhi_hayat said...

" Saya nak seat itu. email: contoh: (ruhihayat@gmail.com)"


seat yang free dh abis ek...
tapi tetap nak gi jgk....
teruja gila...
dapat gak tenangkan benak..
yang serabutnya tak henti2 gamaknya...

(tapi saya masih tak punya pasport)

Basuh Baju said...

peh- gua terlewat sikit..haha tapi duit tak jadi soal sgt. gua berminat.

contact kat basuhbaju@gmail.com.

tq :)

balqissy said...

ruhi_hayat & basuhbaju: yiehaa! seronoknya ramai2.. heheh~ so, sila lihat email. apa2, contact sana, k guys.

all: ada lagi 2 je tmpat nk bersuka ria bersama kami ni. sapa lagi nak joint? jom3 ^.^

laki cikgu kimia said...

nak join? ade tiket dari ozi x? huhuu

Firol said...

balqissy terima kasih atas undangan ...:) maaf tak dapat ikut

Anonymous said...

nurul aku nak ikut..
aimi_s001@yahoo.com

Anonymous said...

i will follow u. akak bg message kat facebook, k ;)

-kak liyana

DrSam said...

satu usaha yang baik. boleh mengeratkan silaturahim. Selamat bercuti di kota singa.

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

jgn la lupe mai singgah blog jen..hehe

Budak Pensel said...

terlewat sikit la ni

oranglidi said...

APDET2!

en_me said...

bestnyerrr..

Kuda Kertas said...

salam si empunya belog..

maap la x dpt ikot ke s'pura..elok lak paspot mgkt tnpa kbr brita..hehehe..maap gak sbb lmbt inform x jd gi..

xde apdet ke psl s'pura??