Friday, October 2, 2009

Ajaib

Keajaiban yang pasti
Sering buat kita ternanti-nanti
Namun, bila ia muncul sekali
Girangnya si hati
^.^


Ku pohon
Cukuplah hari kesusahan
semoga dipermudahkan jalan
Menunggu keajaiban
Dalam senyuman

Ajaib
Adakah muncul selepas maghrib


Oh,
bila-bila muncul pun tak kesah

Cuma,
jangan tunggu lama-lama
=)

21 comments:

StingRay said...

time solat dhuha kot..

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

ade tak keajaiban yang tak di sukai ek?

balqissy said...

stingray: *thinking* arini dah terlepas -_-!

naddy: mungkin... tappi, mungkin orang lain plak yang suka,kan??

misz benida said...

ajaib..
tbe2 bila aku bgun td0,ada bnyak sngt duet kt bwah bntal..

Jard The Great said...

hati tgh berbunga ke? ;p

farah said...

saya juga sedang menunggu ajaib.

:P

sharamli said...

menunggu keajaiban?
smpai bila,,,

Encik Azizan said...

klu slps maghrb..bnyk syaitan iblis berkeliaran masa tu..hehe

berbunga2..

shazika said...

jiwang :p

encik ariff said...

lepas isyak kot.
:P

meo188 said...

rindulah lama xupdate blog

Uruchimaru @ kf said...

hidayah ler !!!

Sharif John said...

web site die

fahmiadilah.blogspot.com
die sangat familiar... presiden 11th... mybe die bole tlong(die suke tolong orang)...

kami nk buat trip ke singapore dlm hujung bulan 11 ni.... dalam 25 org... bole bg harga baek punya x?

CAHAYA said...

insyaALLAH

Razman said...

tunggu bila namapak anak bulan..

Dhamah Syifflah said...

mencariNya dimana-mana...
kekiri adakah disana...
kekanan adakah terlaksana...
diatas tidak pernah jumpa...
dibawah mustahil pula...
didepan tidak terlihat mata...
dibelakang takut melihatNya...

adakah Dia ada...
atau sengaja dibuat cerita...
agar aku bisa mencari cinta...
cinta dari diriNya...

sesungguhnya aku berdoa...
pada yang tidak pernah aku jumpa...
berikanlah pancaran cahaya...
agar aku kau dia bisa bertemu dalam bahagia...

Firol said...

ajaib muncul tidak diduga bila dan berlakunya.

balqissy said...

misz benida: oh! itu duit aku tumpang letak semalam. tolong kasi balik, ye.

jard: pokok bunga ada di laman =)

farah: kalau buat open house, mungkin ajaib lebih cepat datang ;)

sharamli: samapi buat open house =D

encik azizan: jadi, mungkin betul selepas solat dhuha. mungkin...

shazika: erk? nasib baik bukan g-pang(gila pangkat) haha

encik ariff: ini pun mungkin juga..

meo188: sengaja mahu buat kamu rindu hehe =P

uruchimaru: mungkin juga boleh panggil encik taufiq sekali?

john: InsyaAllah. macam mana mau bincang ini? Sila PM saya.

cahaya: InsyaAllah :)

Razman: kalau dah anak bulan baru, sudah tidak boleh beraya...

dhamah: oh, terima kasih. sweet kamu ni =)

balqissy said...

firol: oh, kalau dah di duga, tak dipanggil ajaib pula, kan? kan? =)

pisey itu aku said...

ajaib.

=)

balqissy said...

ajaib memang ajaib ^.^