Friday, October 15, 2010

Uncertainty

"Nothing is certain but uncertainty"







Perancangan manusia tak terlawan ketentuan ALLAH.



Kan?


Kalau tajuk assignment 'risk and uncertainty', dan saya jawab macam kat atas ni, agak-agak dapat full mark tu certain tak? Hurmmm...

9 comments:

Shukri Mohd Ali said...

yah setuju!

citahrudin said...

full mark paling full

Sharif John said...

Nak pegi Singapore

zmah said...

Maybe....sebab setiap individu ada pendapat yang berbeza yang pasti kita perlu tegas dan yakin dengan idea kita.

DrSam said...

kalau semua dah 'certain' habis tutup kedai nujum pak belalang :)

Anonymous said...

nice post. thanks.

anhie said...

setuju banget...

Nani Othman said...

haha. i would give you full marks if i were the lecturer - i'm open to all kinds of answers to all kinds of questions. XD

balqissy said...

shukri: kan? terima kasih. ;)

citahrudin: haha.. dot?.

john: jum3. next moth da free da. (mode abes exam) =)

zmah: baiklah. (tegas)

DrSam: Oh, lupa.-_-! Nujum pak belalang pun nak cari makan jugak, ek? =)

anonymous: thanks you. and u r most welcome ;)

anhie: haha ni setuju pasal exam ke? =P

nani: i wish u are my lecturer =)